Peters op de Bouw Compleet beurs

Binnenkort wordt de 20e editie van de Bouw Compleet beurs gehouden  in Evenementenhal Hardenberg. Samen met 6 andere BPG vestigingen is ook Peters Hout & Bouwmaterialen weer van de partij.

10, 11 en 12 oktober 2017 van 14:00 uur tot 22:00 uur informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties. Tijdens Bouw Compleet worden diverse activiteiten georganiseerd. Van productpresentaties, kennissessies tot lezingen.

Peters Hout & Bouwmaterialen U bouwt beter met Peters !