Hout en bouwmaterialen

Voor elk soort bouwproject heeft Peters professionele materialen en producten in huis. Of je werkt aan nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie, voor elke fase van elk project kun je bij ons terecht voor jouw materialen

A

Hout

Het is geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Het is daarom dat hout zowel voor kapconstructies in woningen, houtskeletbouw en aftimmering veelvuldig wordt gebruikt. Ons brede assortiment trekt vakkundige klanten uit allerlei disciplines.

A

Isolatiemateriaal

Isolatie is bij bouwprojecten een belangrijk thema. Want tijdens de bouwfase wordt namelijk de basis gelegd voor goede isolatie. Het goed isoleren van woningen en gebouwen begint in de fundering en eindigt bij het dak.

A

Afbouwmateriaal

Of het nu om nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie gaat, Peters heeft een uitgebreid assortiment specialistische afbouwmaterialen voor het bereiken van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau.

Bouwen op kennis, gemak & voorraad

Peters is er voor de consument en ondernemer/zzp’er. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid centraal.

De klant is het middelpunt en Peters doet er alles aan om de wensen van de klanten te verwezenlijken. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met jou de perfecte sfeer te creëren in jouw badkamer.

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Peters. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Bij Peters verkopen we álles voor jouw badkamer en zijn we al meerdere jaren specialist in sanitair & tegels.

Dankzij ons brede assortiment helpen we je graag aan je nieuwe badkamermeubel, douche, bad, toilet, spiegel, radiator, kranen, badkamer accessoires & toiletaccessoires!

Zien we jou binnenkort jouw badkamer kopen in onze showroom vól badkamer inspiratie & badkamer ideeen?

Hout

Het is geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Het is daarom dat hout zowel voor kapconstructies in woningen, houtskeletbouw en aftimmering veelvuldig wordt gebruikt. Ons brede assortiment trekt vakkundige klanten uit allerlei disciplines.

Wat uw plannen ook zijn, hout is een perfecte keuze. Zo hebben we onder andere vele soorten, vurenhout. Vuren is in Nederland de meest verwerkte houtsoort. Het wordt breed toegepast in daken, gevels, constructies, renovaties, verpakkingen en vloeren. Neemt u eens een kijkje naar het uitgebreide assortiment hout die wij op voorraad hebben in ons magazijn. Uiteraard staan we voor u klaar en leggen we per categorie uit waar iedere soort hout het beste tot zijn recht zal komen

Afbouwmateriaal

De afbouwfase is een belangrijke fase in elk bouwproject. Het gaat om de afwerking en het gebruiksklaar maken van een woning of bedrijfspand. Welke afbouwmaterialen je nodig hebt, hangt natuurlijk af van het project waar je aan werkt. Of het nu om nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie gaat, Peters heeft een uitgebreid assortiment specialistische afbouwmaterialen voor het bereiken van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau.

Bouwmaterialen
Voor elk soort bouwproject heeft Peters professionele materialen en producten in huis. Of je werkt aan nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie, voor elke fase van elk project kun je bij ons terecht voor jouw materialen; van stenen, isolatiemateriaal en bouwstaal tot dakpannen, mortels en folies.

Uiteraard kun je alle bouwmaterialen zelf komen halen, maar wij kunnen deze bouwmaterialen ook bij de gewenste locatie, in de gewenste hoeveelheid en op het gewenste tijdstip komen afleveren.

Contact Formulier

Peters Hout & Bouwmaterialen

Coevorderweg Noord 16
7776 BW Slagharen

K.v.K nr 05019033
BTW nr NL807029294B01

0523 - 681521

info@petersbouwmaterialen.nl