Showroom

Eerst zien, dan kopen! bij Peters kunt u in de showroom kijken naar o.a. toepassingen van tegels, deuren, deuren, sanitair, keukens.

Ruwbouw Showroom
In deze showroom welke onder 1 dak zit met onze showroom voor o.a. sanitair en keukens  vind u de grootste keuze aan gevelstenen, dakpannen en kozijnen van de regio.

Sanitair

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Peters. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

A

Keukens

Peters beschikt over een breed assortiment  waarbij je de keuze hebt uit verschillende stijlen, indelingen, apparatuur en accessoires. 

A

Vloer- en wandtegels

De juiste tegels voor jouw vloer of wand. Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis

PVC vloeren

Peters Bouwmaterialen biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve PVC vloeren. Met de PVC vloeren van Peters kies je voor kwaliteit en sfeer in huis

Deuren

Een binnendeur met glas of juist neutraal, wit of toch zwart, vind goede kwaliteit binnendeuren van alle bekende merken.

Ruim aanbod Sanitair

Peters is er voor de consument en ondernemer/zzp’er. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid centraal.

De klant is het middelpunt en Peters doet er alles aan om de wensen van de klanten te verwezenlijken. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met jou de perfecte sfeer te creëren in jouw badkamer.

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Peters. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Bij Peters verkopen we álles voor jouw badkamer en zijn we al meerdere jaren specialist in sanitair & tegels.

Dankzij ons brede assortiment helpen we je graag aan je nieuwe badkamermeubel, douche, bad, toilet, spiegel, radiator, kranen, badkamer accessoires & toiletaccessoires!

Zien we jou binnenkort jouw badkamer kopen in onze showroom vól badkamer inspiratie & badkamer ideeen?

Keukens

Een nieuwe keuken is een groot project! Om zo’n project aan te gaan is het fijn terecht te kunnen bij gespecialiseerde mensen die u bij elke stap aan de hand nemen tot aan het eindresultaat. Wij beschikken over deze mensen met kennis en over een breed assortiment aan keukens, variërend in allerlei stijlen. Landelijk, modern, industrieel of design. Er is ontzettend veel mogelijk.

Wij luisteren naar uw ideeën, wensen en vragen en komen daarna bij u terug met een advies op maat. Bij Peters zorgen we op die manier voor een keuken die past bij uw budget, leefstijl en wensen. Onze keukens zijn van hoge kwaliteit en wij werken samen met bekende merken.

Wij willen er graag zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen om alles over uw wensen voor een nieuwe keuken te weten te komen en om al uw vragen te beantwoorden. Daarom raden we u aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor u hebben.

PVC Vloeren

De laatste jaren zijn PVC vloeren enorm populair geworden. Dit komt door de vele voordelen van de vloer. Hieronder vertellen we je graag meer over de verschillende voordelen van een PVC vloer. Want voor elke PVC vloer hebben wij een ruim aanbod in kleuren, merken en patronen. En voor elk budget en stijl hebben wij een passende oplossing.

In meerdere opzichten zijn PVC vloeren een uitstekende keuze. Deze vloeren zijn van hoge kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen en te leggen op twee manieren, namelijk verlijmd of met een klikverbinding. Een vloer van PVC bestaat in tegels of in stroken. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Deze vloeren kunnen in meerdere ruimtes gebruikt worden, van woonkamer tot badkamer. Een PVC vloer is namelijk waterafstotend en daarbij ook nog eens uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming en vloerkoeling systemen. Een vloer van PVC is bijna niet te onderscheiden van een echte houten- of stenen vloer.

Voordelen van een PVC vloeren
Eén van de grootste vloeren van een PVC vloer is dat het super sterke vloeren zijn. Deze vloeren kunnen dus wel tegen een stootje. Het is daarom geschikt voor vele soorten gebruik doordat de vloeren ook nog eens goed bestand zijn tegen water en andere soorten vloeistoffen. Dit is dan ook de reden waarom je een vloer van PVC ook met gemak in de badkamer kan leggen. En doordat deze vloeren tegen een stootje kunnen, zijn deze dus ideaal voor ruimtes waarin veel gelopen wordt. Want je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage.

Deuren op maat

Tel voor het gemak eens het aantal deuren in je woning en je komt op een flink aantal uit. Binnendeuren mogen dan wel voornamelijk functioneel zijn, het oog wil echter ook wat. Daarom biedt Peters je deuren in verschillende soorten en maten waardoor je altijd een deur vindt die bij je inrichting past.

Het is aan jou welke binnendeuren jij het meest geschikt vindt. Ons ruime aanbod laat in ieder geval niets te wensen over. Wil je meer licht in een ruimte binnenlaten, dan is een binnendeur met glas de perfecte oplossing. 

Bij het samenstellen van een binnendeur met glas heb je diverse opties, bijvoorbeeld blank glas, mat glas of glas-in-lood. Op deze manier is een binnendeur met glas volledig te personaliseren. Stalen binnendeuren passen goed bij een industriële inrichting terwijl houten binnendeuren mooi tot hun recht komen in een landelijke inrichting.

Impressie Showroom

Wat zijn we trots op onze showroom.
Hier een kleine impressie van de showroom.

Contact Formulier

Peters Hout & Bouwmaterialen

Coevorderweg Noord 16
7776 BW Slagharen

K.v.K nr 05019033
BTW nr NL807029294B01

0523 - 681521

info@petersbouwmaterialen.nl

showroom@petersbouwmaterialen.nl