Ruwbouw Showroom

In deze showroom welke onder 1 dak zit met onze showroom voor o.a. sanitair en keukens  vind u de grootste keuze aan gevelstenen, dakpannen en kozijnen van de regio.

Laat u verrassen!

Gevelstenen

Gevelstenen zijn het visitekaartje van uw gebouw of woning. De textuur, de kleur, de afwerking… Ze bepalen het karakter en de sfeer van elk project. 

Dakpannen

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Peters. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Kozijnen

U kunt uw kunststof kozijn helemaal zelf samenstellen: van type uitvoering tot kleurafwerking, voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen.

A

Dakramen

Uitgebreid assortiment met onderhoudsvrije volkunststof dakramen voor elke toepassing.

Kozijnen & deuren

Kunststof, hout, hout-aluminium, aluminium en kunststof-aluminium

Van strak en modern tot traditioneel en authentiek: bij Peters Bouwmaterialen kunt u kiezen uit verschillende soorten en stijlen kozijnen in diverse materialen. Al onze kozijnen zijn onderhoudsarm. U kunt uw kozijn helemaal zelf samenstellen: van type uitvoering tot kleurafwerking, voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Wij leggen alle mogelijkheden graag aan u uit.

Kozijnen op maat
Wanneer u op zoek bent naar nieuw kozijnen is het wel zo fijn dat deze in de juiste maten geleverd worden. Bij Peters kunt u kozijnen op maat bestellen in iedere kleur die u maar wilt. Wilt u zeker weten of de maatvoering goed wordt gedaan, dan kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen door ons te laten inmeten.

Montage
Ook de montage van nieuwe en/of renovatie van bestaande kozijnen kan door Peters worden verzorgd.

Hout-aluminium kozijnen
Kozijnen uit hout-aluminium is ons paradepaardje. Binnenzijde van naaldhout met warme uitstraling en de buitenzijde van aluminium. Een prachtig product in design en van de hoogste kwaliteit.
Duurzaam en circulair.

 

Aluminium voordeuren
Daarnaast zijn wij officiële dealer van de unieke aluminium voordeuren van Adoro.
Een goede deur in uw persoonlijke stijl geeft uw huis een gezicht – maar ook bescherming en veiligheid. Het trotseert weer en wind , geluid en temperatuurschommelingen.

 

 

Laat u inspireren en adviseren in onze showroom.

Dakpannen

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Peters. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

In de basis zijn er twee soorten dakpannen, namelijk; beton dakpannen en keramische dakpannen.

Beton dakpannen ook wel sneldekkers genoemd. Betonnen dakpannen zijn wat voordeliger dan keramische dakpannen en vaak ook groter van formaat. De pannen kennen minder breuk dan keramiek doordat beton wat sterker is.

Keramische pannen zijn in vele kleuren en modellen leverbaar, met verscheidenheid in afwerking. Vaak worden ze mooier en sierlijker gevonden en ze zijn tevens wat gladder waardoor je minder last hebt van vuil en mos.

Welke dakpannen u nodig heeft is onder andere afhankelijk van de uitstraling die u kiest en uw budget. Bezoek  onze showroom. U maakt er kennis met onze verschillende collecties dakpannen. Laat u inspireren en krijg professioneel advies.

Wilt u meer informatie over onze dakpannen? Vul dan ons contactformulier in. Vervolgens nemen wij z.s.m. contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen ons, voor het maken van een afspraak.

Gevelstenen

Bakstenen zijn het visitekaartje van uw gebouw of woning. De textuur, de kleur, de afwerking… Ze bepalen het karakter en de sfeer van elk project. Daarom hebben we bij Peters een ruim aanbod om in elke gewenste stijl te bouwen. Uw creatie met onze inspiratie. Voor al uw wensen biedt Peters de juiste gevelsteen.

Gevelstenen worden gebruikt bij nieuwbouw of renovatie van gevelmuren, binnenmuren en tuinmuren. Gevelstenen zijn gebakken en daardoor zeer sterk. Er zijn vele type en formaten van bakstenen, maar de belangrijkste soorten zijn vormbak en handvorm. Een vormbak gevelsteen is een vlakke steen en een handvorm steen heeft een relief. De belangrijkste maten van gevelstenen zijn waalformaat, restomat en vechtformaat. De waalformaat gevelsteen is de meest voorkomende en is ongeveer 21 bij 10 bij 5 cm.

Peters Bouwmaterialen heeft bijna 1000 soorten stenen. Van handvorm, vormbak, wassertrich tot nostalgie. Laat je in een van onze showrooms inspireren door kleuren, maten, texturen en innovaties.

Impressie Showroom

Wat zijn we trots op onze showroom.
Hier een kleine impressie van de showroom.

Contact Formulier

Peters Hout & Bouwmaterialen

Coevorderweg Noord 16
7776 BW Slagharen

K.v.K nr 05019033
BTW nr NL807029294B01

0523 - 681521

info@petersbouwmaterialen.nl