Magazijn en opslag

Peters zorgt ervoor dat de juiste producten voor u bij ons aanwezig zijn.  Onze magazijnmedewerkers staan u graag te woord en helpen u graag met uw vragen en met het inladen van de materialen.

A

Afhaal Magazijn

Kom uw materiaal of bestelling zelf eenvoudig afhalen in ons overdekte drive-thru magazijn. 

A

Grote voorraden

Wij zorgen er voor dat uw dagelijkse behoefte grotendeels voor u op voorraad ligt om af te halen of indien gewenst bezorgd te worden op een door u te bepalen locatie.

A

Deskundig personeel

Door actief met de klant mee te denken tijdens de uitvoering van hun project, kan er efficiënter gewerkt worden.

Bouwen op kennis, gemak & voorraad

Peters is er voor de consument en ondernemer/zzp’er. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid centraal.

De klant is het middelpunt en Peters doet er alles aan om de wensen van de klanten te verwezenlijken. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met jou de perfecte sfeer te creëren in jouw badkamer.

Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van Peters. Door het nauwe contact met de fabrikanten en groothandels zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Bij Peters verkopen we álles voor jouw badkamer en zijn we al meerdere jaren specialist in sanitair & tegels.

Dankzij ons brede assortiment helpen we je graag aan je nieuwe badkamermeubel, douche, bad, toilet, spiegel, radiator, kranen, badkamer accessoires & toiletaccessoires!

Zien we jou binnenkort jouw badkamer kopen in onze showroom vól badkamer inspiratie & badkamer ideeen?

Jaar Ervaring

Afgeronde projecten

Peters Hout & Bouwmaterialen

Peters Hout & Bouwmaterialen is al 100 jaar een begrip in de ruime omgeving van Slagharen. Snelle vakkundige leveringen, goed en eerlijk advies en ruime voorraden tegen scherpe prijzen. In onze bouwshop vind je alle afbouwmaterialen en gereedschappen die je nodig hebt voor jouw klus of project.

Bel voor een afspraak:

0523 – 681521

Contact Formulier

Peters Hout & Bouwmaterialen

Coevorderweg Noord 16
7776 BW Slagharen

K.v.K nr 05019033
BTW nr NL807029294B01

0523 - 681521

info@petersbouwmaterialen.nl