Peters
Hout & Bouwmaterialen

Peters Hout & Bouwmaterialen is al 100 jaar een begrip in de ruime omgeving van Slagharen. Snelle vakkundige leveringen, goed en eerlijk advies en ruime voorraden tegen scherpe prijzen.

Hout & Bouwmaterialen

Snelle vakkundige leveringen, goed en eerlijk advies en ruime voorraden tegen scherpe prijzen.

Showroom

Op uw gemak sanitair, tegels, gevelstenen, deuren en nog veel meer uitzoeken kan in onze vernieuwde showroom.

Bouwshop

In onze bouwshop vindt u alle afbouwmaterialen en gereedschappen die u nodig heeft voor uw klus of project.

Over Peters Hout & Bouwmaterialen

100 jaar geleden begon mijn over- grootvader een bouwmaterialen groothandel aan de Coevorderweg-Noord 16 te Slagharen. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een professionele hout & bouwmaterialen groothandel. Onze klanten zijn aannemers, zzp-ers en de particuliere zelfbouwer.

Door onze jarenlange ervaring met zowel de inkoop als de verkoop van hout en bouwmaterialen onderscheiden wij ons door uitsluitend kwaliteits- producten te leveren uit een groot voorraad bestand. Sinds een aantal jaren zijn wij lid van de 4 + Bouwmaterialen dit is een inkooporganisatie met op dit moment 84 leden verspreid over heel Nederland. De leden van 4 Bouwmaterialen opereren geheel zelfstandig. De essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden centraal geregeld. Door de gezamenlijke inkoop van goederen kunnen wij voor scherpe prijzen een kwalitatief hoogstaand product verkrijgen.

In het voorjaar van 2017 openden wij een nieuwe bouwshop en showroom. 

De Bouw Partner formule wordt exclusief door leden van de inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen gevoerd. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 35 Bouw Partner vestigingen. Allemaal zelfstandige ondernemers met een sterke lokale en regionale binding. Bouw Partner zorgt voor een eenduidige uitstraling van deze ondernemers en een basisassortiment. De vakkennis wordt op peil gehouden door trainingen. Onze verkoopmedewerkers bezitten (mede door hun ervaringen in de praktijk) een ruime kennis van bouwen en renoveren en zijn daarom in staat om een eerlijk en betrouwbaar advies te geven.

Peters Hout & Bouwmaterialen

Peters Hout & Bouwmaterialen is al 80 jaar een begrip in de ruime omgeving van Slagharen. Snelle vakkundige leveringen, goed en eerlijk advies en ruime voorraden tegen scherpe prijzen. In onze bouwshop vind je alle afbouwmaterialen en gereedschappen die je nodig hebt voor jouw klus of project.

Logistiek

Dankzij ons breed assortiment, de grote voorraad in ons magazijn zijn wij voor onze klanten een toeleverancier met een duidelijke meerwaarde. Bezorgen van materialen is geen probleem, door ons flexibel wagenpark is uw bestelling snel op de juiste plek. 

Wij zorgen er voor dat uw dagelijkse behoefte grotendeels voor u op voorraad ligt om af te halen of indien gewenst bezorgd te worden. Met onze (vracht)wagens bezorgen wij de producten vanuit magazijn naar het gewenste adres. Onze vrachtwagen is voorzien van een kraan en kunnen we de materialen/producten lossen op de gewenste plek.

Contact Formulier

Peters Hout & Bouwmaterialen

Coevorderweg Noord 16
7776 BW Slagharen

K.v.K nr 05019033
BTW nr NL807029294B01

0523 - 681521

info@petersbouwmaterialen.nl