Sinds kort is BPG Peters ook sterdealer van Fibo-Trespo kant en klare wandpanelen!

De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een HPL toplaag. De Aqualock klikverbinding geeft een 100% waterdichtheid. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Door de snelle verwerking van het product en het strakke eindresultaat wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor Fibo-Trespo in plaats van de traditionele wandtegel. Dit maakt het uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Bovendien is Fibo-Trespo eenvoudiger te reinigen dankzij de gladde voegen en HPL toplaag die ongevoelig is voor schimmels.

Het Fibo-Trespo assortiment bestaat uit diverse collecties met bijbehorende tegelmotieven. Dankzij het brede scala aan kleuren en structuren kan iedere gewenste sfeer in een ruimte gecreëerd worden. Met de kant en klare panelen van Fibo-Trespo is het mogelijk om de sanitaire ruimte binnen twee dagen te renoveren, zonder breek- en freeswerk. De overlast tijdens de verbouwing wordt daardoor gering, er komt nauwelijks rommel en stof vrij!

Indien u meer informatie wenst over de kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo kunt u met ons contact opnemen, wij staan u graag te woord. Ook kunt op de website van Fibo-Trespo monsters en documentatie bestellen, deze worden per post naar u verzonden. Het is ook mogelijk om de documentatie van Fibo-Trespo digitaal op te slaan.

Bezoek deze link voor de website van Fibo-Trespo: https://fibo-trespo.nl/