Bij Peters Hout & Bouwmaterialen bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige gereedschappen en bouwmaterialen voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Daarnaast vind je in onze bouwshop alle afbouwproducten om jouw project tot een succes te maken. Van isolatiemateriaal tot behang, van raambekleding tot sanitair – wij hebben alles in huis tegen scherpe prijzen. We staan voor je klaar met deskundig advies en denken met je mee. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van materialen; we helpen je ook graag met maatwerkoplossingen en persoonlijke begeleiding.

Bezoek ons op stand 181 van de Huis & Woon Beurs

Op de Huis & Woon Beurs doe je inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten, wij helpen je om jouw (ver)bouwplannen te laten slagen! Peters Hout & Bouwmaterialen is trots om samen met haar eigen partners, Peters Thuismakers, Bouwbureau Slim en Massiv, aanwezig te zijn op deze beurs met een veelzijdige en interactieve beursstand. Je vindt ons op beursstand 181. Ontdek onze nieuwste producten, vraag vrijblijvend advies, en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw bouwproject. Onze experts staan klaar met persoonlijk advies en handige tips!

 

Inspiratie en professioneel advies

Op de Huis & Woon Beurs in Hardenberg kun je volop inspiratie opdoen en deskundig advies krijgen over keukens, badkamers, interieur, tuininrichting, financiering, energiezuinig wonen en nog zoveel meer. Bezoek de beurs op 11, 12 en 13 oktober 2024 in de Evenementenhal Hardenberg en ontdek hoe je van je huis een echt thuis maakt. Meld je snel aan via deze link: https://ap.lc/pSkPQ. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op stand 181!